perjantai 12. helmikuuta 2010

Uudet kotisivut -tilausmahdollisuudet lisääntyi!!!

Uusien kotisivujen myötä tilausmahdollisuudet lisääntyivät! Nyt on mahdollista selailla omassa rauhassa nettikuvastoa ja klikkaa ostoskoriin haluut tuotteet -muistathan vaan ensiksi klikata sivuillani olevaa _tilaa kauttani_ linkkiä jotta pääsetä shoppailemaan!
Myös rekisteröityminen myyntikonsultiksi onnistuu kauttani nyt,suoraan uusilta kotisivuilta -pääset heti tilailemaan!

Uusimmat päivitykset tulee jatkossa uusille sivuille,mutta nämä ovat toistaiseksi käytössä myöskin;) ja täällä olevat tiedot pyrin pitämään ajantasalla:)

http://my.oriflame.fi/heidik -KLIKKAA TÄSTÄ UUSILLE SIVUILLE!

Jakso 3 on avautunut www.oriflame.fi löytyy uusin kuvasto, käy tutustumassa ja tee tilaus! :)

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Varainkeruu, kimppatilaukset, myyntikonsultiksi -kiinnostaako?

Tarjoan ansaitsemismahdollisuuden koululuokille, seuroille ja yhdistyksille kauttani Oriflamen tuotteilla! Ota yhteyttä,kerro kohteesta niin suunnitellaan yhdessä kampanja jonka turvin voitte toteuttaa unelmanne! Ota yhteyttä sähköpostilla!

Haluatko tutustua Oriflamen maailmaan, tilata joka 25% halvemmalla tuotteita, tehdä tästä hauskan harrastuksen tai jopa työn? Myyntikonsultiksi ryhtyminen ei velvoita sinua mihinkään, et tarvitse alkupanostusta, teet juuri niin paljon kuin innostut! Kauttani on mahdollista saada tunnukset! Olen tukenasi, autan ja ideoin kanssasi! Ota yhteyttä sähköpostilla niin kerron lisää!

Jos et ole kiinnostunut myyntikonsultin tehtävistä, tarjoan sinulle kuitenkin mahdollisuuden säästää ja tienata tilaamalla! Kerää oma porukka työpaikalla, harrastuspiirissä ja ryhdy tilausvetäjäksi ja saat alennusta omista tilauksista jopa 40%! Kysy lisää sähköpostilla!!!

Tilaukset kauttani sähköpostitse! Myös kuvasto 3 on mahdollista tilata nyt,saat sen postissa suoraan kotiisi veloituksetta! Tilaukset Tapulikaupunki- Puistola seudulle veloituksetta sovitusti, lähiseudulle voidaan tapauskohtaisesti sopia toimitus, myös nouto ja lähetys postin kautta! Tutustu tilausohjeisiin tarkemmin!
Ennenkaikkea, tutustu upeasti uudistettuihin Oriflamen kotisivuihin; www.oriflame.fi